Eind december ontvingen wij een klant die opzoek was naar zijn droomauto. Het was een zoektocht die de nodige inspanning met zich meebracht. Zijn oog viel uiteindelijk op een schitterende Audi A7, althans op de foto. Om er zeker van te zijn dat de auto ook het geld waard was, liet hij door ons een aankoopkeuring uitvoeren. De uitkomst van de keuring liep niet zoals gepland. Het ging om een uit Amerika-ingevoerde auto. Hoeft niks mis mee te zijn, maar deze auto bleek total loss te zijn verklaard in dat land. De Audi A7 is vervolgens naar Nederland gehaald om daar weer opgeknapt te worden. De resultaten van de keuring logen er niet om en de koper zag direct van de aankoop af. Koper: ‘Ik ben ontzettend blij dat ik de verkoper niet heb vertrouwd op zijn blauwe ogen’. De keuring heeft zijn werk gedaan en de zoektocht ging noodgedwongen verder.

Lees ook: Verborgen schadeverleden occasions

Paar weken later werden we gebeld door de koper. Hij had een auto in het land zien staan, namelijk een Audi RS5 Coupé (!) in het misano-rood met maar liefst 450 pk onder de motorkap. Deze auto was een plaatje om te zien. Deze sportauto stond te koop bij Autobedrijf Vossestein.

Zie onderstaande video:

Een gewaarschuwd mens telt voor twee en zodoende besloot de koper nogmaals een Occasionkeuring te laten uitvoeren. De verkopende partij had hier geen enkele moeite mee en de koper reed met zijn toekomstige auto naar onze onafhankelijke Bovag-partner (10 minuten). De Audi RS5 Coupé werd van top tot teen gecontroleerd door de monteur met als eindoordeel: positief aankoopadvies. Zeer nette staat wat je van een auto in die prijscategorie mag verwachten. Met het keuringsrapport op zak is de koper teruggereden naar de verkoper. ‘Deze aankoopkeuring gaf mij het vertrouwen wat ik zocht bij het kopen van een tweedehands auto en ik zou dit daarom iedereen aanbevelen!’.

Wij wensen de nieuwe eigenaar heel veel rijplezier en veilige kilometers toe!

 

Bekijk ook: Bekijk hoe Mieke met zekerheid een auto kocht

 

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×