EV keuring

Zeker weten dat alles goed zit bij jouw toekomstige elektrische auto? Dat snappen we, want een elektrische auto is een flinke aankoop.

Laat daarom altijd een aankoopkeuring doen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan! Met onze aankoopkeuring wordt de EV op de belangrijkste punten gecontroleerd. Dure reparaties in de toekomst worden hiermee voorkomen zodat jij met een veilig gevoel de weg op kunt.

Na het maken van een afspraak, kun je snel terecht bij één van onze 500+ keuringsstations (BOVAG). Dankzij het keuringsrapport maak je eenvoudig de beslissing.

Keuringsrapport EV

Aanschaf EV

Elektrisch rijden is de laatste jaren steeds populairder geworden. Steeds meer weggebruikers kiezen voor duurzaam. Ben jij van plan om elektrisch te gaan rijden? Dan helpen wij jou graag bij jouw volgende aankoop. Met een onafhankelijke aankoopkeuring EV kom je erachter of het voertuig die je wilt kopen technisch in orde is. De expert bespreekt de resultaten met je, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Plan je aankoopkeuring

Wat kost een aankoopkeuring EV?

Een aankoopkeuring EV kost slechts € 179. Na afloop ontvang je naast het keuringsrapport, ook persoonlijk advies door een onafhankelijke expert. Hiermee voorkom je een miskoop en weet je precies hoe de staat van jouw toekomstige elektrische auto is. Maak direct een afspraak voor jouw onafhankelijke aankoopkeuring.

Plan je aankoopkeuring

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×