Geen wachttijden

Service in héél Nederland

Strikt BOVAG

Geen wachttijden

Service in héél Nederland

Strikt BOVAG

Wat klanten zeggen

Barry Kristians

Lisse

Snelle en adequate service.

Hele goede ervaring met occasionskeuring. Snelle en adequate service. De bovag garage waar ik terecht kwam heeft een grondige inspectie gedaan en namen de tijd om mij goed te informeren. Daardoor kon ik goed geïnformeerd terug naar de verkoper.

Van harte aanbevolen!

Koen de Jong

Oosternijkerk

Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Ik had m’n oog op een camperbus laten vallen. Via Occasionkeuring een afspraak gemaakt en netjes te horen gekregen waar ik langs mocht komen (ook ruim binnen de beloofde max 10 minuten rijden). Ook door de garage zeer netjes geholpen en goed te woord gestaan.

Jean-Yves Jap

Alphen aan den Rijn

Een zeer positieve ervaring

In de ochtend (10.00 uur) een afspraak gemaakt om op dezelfde dag (13.00 uur) een aankoopkeuring te laten uitvoeren. Ik werd binnen 15 minuten na online betaling gebeld door Occasionkeuring Nederland om door te geven bij welke garage ik de occasion kon laten keuren. Het ging allemaal heel eenvoudig en de auto werd door de Bovag garage grondig geïnspecteerd. Achteraf kreeg ik nog netjes uitleg over de bevindingen en kreeg het inspectierapport ook mee. Er waren in ons geval twee kleine opmerkingen over de auto die weliswaar niet dringend waren, maar we hebben hiermee wel wat (extra) korting op de auto kunnen krijgen! De dag na de aankoopkeuring nog netjes een Whatsapp van Occasionkeuring Nederland om te vragen hoe het allemaal is verlopen. Al met al een zeer positieve ervaring en zeker de moeite waard om dit bedrijf in te schakelen!

Danique Creemers

Nederweert

Occasionkeuring Opel Adam

Nadat ik bij een nette auto ben gaan kijken, wilde ik graag weten of de auto vanbinnen net zo goed was als van buiten. Meteen een occasionkeuring aangevraagd en al heel snel kon de auto bij de betreffende garage gezet worden voor de keuring. De keuring is vakkundig en professioneel uitgevoerd door de monteur en hij heeft zelf ook nog contact met mij opgenomen. Super fijn en netjes hoe dit allemaal zo snel geregeld kan worden!
Na de occasionkeuring is het voor mij bevestigd en koop ik met een gerust hart een leuke, mintgroene Opel Adam. De occasionkeuring heeft mij het laatste zetje gegeven om de auto te kopen en er met een gerust gevoel aan te beginnen.
Ik raad dit zeker aan, aan alle andere mensen die ik ken.

Filip Koerts

Groningen

Top geregeld!

Na mijn proefrit had ik bij Occasionkeuring Nederland een keuring aangevraagd en kon ik vrijwel direct terecht. Omdat het zo laat op de middag was, werd ik gebeld en de garage in kwestie maakte een uitzondering om de auto vlak voor sluitingstijd nog te laten keuren. Vanuit het raam konden we de keuring bekijken. De inspectie werd grondig uitgevoerd met een degelijk opgesteld rapport. Uiteindelijk kwamen er een aantal minpunten aan de auto aan het licht die ik kon gebruiken voor de onderhandeling met de verkoper. De keuringskosten had ik daarmee ruimschoots terugverdiend. Top geregeld!

Agnes Hus

Leidschendam-Voorburg

Prima concept, zal het ook aan anderen aanbevelen!!!

Ik ben uiterst tevreden over dit bedrijf. Ik had een tweedehands auto op het oog. Ik kon direct een afspraak maken met dit keuringsbedrijf. Helaas was ik door omstandigheden verlaat voor deze keuring en was daardoor super gestresst. Ik heb het keuringsstation gebeld om uitleg te geven van vertraging. Kom zonder problemen zomaar een half uur later daar terecht. Goed keuringsrapport gekregen en heb gelijk de koop met deze auto afgerond hierna. Prima concept, zal het ook aan anderen aanbevelen!!! Agnes Hus.

Stéphanie Folmer

Leiden

Snel terugverdiend zo'n keuring!

Helemaal goed! Nadat ik eerst zelf een proefrit had gemaakt stond ik weer bij de dealer, en heb ik ter plekke een keuring geboekt bij een andere garage voor ca. 40 min later, op een kwartiertje rijden. Binnen 5 minuten had ik een mail waar ik heen moest, en toen ik aan kwam bij de garage wisten ze direct waar ik voor kwam. Een uurtje later stond ik met een rapport in m’n handen waar wat kleine dingen uitkwamen.

De dealer verhelpt dat nu voordat ik volgende week m’n nieuwe auto op kan halen. Snel terugverdiend zo’n keuring!

Barry Kristians

Zoetermeer

Van harte aanbevolen!

Hele goede ervaring met occasionskeuring. Snelle en adequate service. De bovag garage waar ik terecht kwam heeft een grondige inspectie gedaan en namen de tijd om mij goed te informeren. Daardoor kon ik goed geïnformeerd terug naar de verkoper.

Van harte aanbevolen!

Taner Kara

Amsterdam

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring. Aankoopkeuring aangevraagd bij Occasionkeuring Nederland en ik kon vrijwel direct terecht. Zeer tevreden!

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Keuring van alle merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×