Geen wachttijden

Service in héél Nederland

Strikt BOVAG

Geen wachttijden

Service in héél Nederland

Strikt BOVAG

Occasionkeuring Nederland Google
Google reviews
4.9/5.0 uit 324 reviews

Wat klanten zeggen

Bert Otterloo

Eindhoven

Bert Otterloo

Ik heb gebruik gemaakt van occasionkeuring Nederland bij de koop van een Golf 5 in Eindhoven. Via de aanmelding werd er voor de volgende dag een afspraak ingepland op mijn gewenste tijdstip binnen een uur naar aanmelding. De occasionkeuring was bij AB – Cars wat op 10 min rijden was van de verkoper van de auto. Bij aankomst AB – Cars werd ik keurig netjes ontvangen door mijn inziens een zeer deskundige monteur. Hij heeft mij alle aandachtspunten van een Golf 5 verteld en mocht met hem meekijken tijdens de keuring die zeker 40 min duurde. Met het uitlezen van de auto en de testrit bleek er een technisch defect aanwezig te zijn in de DSG bak. Een reparatie die al gauw 1.500,- euro zou gaan kosten. Dat was voor mij de rede om af te zien van de koop. Er zijn mij een heleboel kosten bespaard gebleven omdat de auto verder super mooi en in perfecte staat was oa nieuwe remschijven, remblokken en recent onderhoudsbeurt.

Edo Knol

Wilnis

Edo Knol

Wat ben ik fijn en snel geholpen bij het keuren van de auto . Een aanrader voor iedereen die op het punt staat om online een auto aan te schaffen.

Coen Morsink

Eindhoven

Coen Morsink

Ik heb een Peugeot 307 laten keuren via Occasionkeuring Nederland voor de eerste keer. De prijs van de auto was scherp waardoor ik begon te twijfelen. Ik heb daarom gebruik gemaakt van de dienst. Deze ondersteuning tijdens het kopen werkt zo makkelijk en ik heb daardoor met een goed gevoel de auto kunnen kopen.

Edward van den Berg

Almere

Snel geregeld en daardoor de auto durven kopen

Ik had mijn twijfels over de auto en heb de auto daardoor toch eerst even laten keuren. Het keuringsrapport was voor mij doorslaggevend om tot koop over te gaan.

Andre Westerhof

Sneek

Met veel plezier gebruik gemaakt van de dienstverlening van Occasion Nederland.

Met veel plezier gebruik gemaakt van de dienstverlening van Occasion Nederland. In het begin onwennig; onbekende site die vooraf om een betaling vraagt en daarna maar afwachten hoe nu verder. Keurig gewerkt conform afspraak; binnen half uur een garage beschikbaar in de omgeving (die verwachtte ons al). Keuring uitgevoerd zoals stond op website en kreeg overzichtelijk rapport (papier) en e-mail (digitaal) kopie v/h keurrapport. Enkele kantpuntje; bij aanvraag keuringen dezelfde dag wordt er € 20,- extra in rekening gebracht. Advies is daarom tijdig (min. dag tevoren) keuring aanvragen. Samenvattend; prima en betrouwbare partij.

Abdullah

Utrecht

Waardeloze keuring

Ik heb een keuring laten uitvoeren om zeker te zijn van de aan te schaffen occasion. Uit de keuring kwam slechts 1 klein aandachtspunt en was er verder helemaal niks mis met de auto en was het advies om de auto te kopen. Nog geen week na de aanschaf heb ik de auto voor een grote beurt naar de dealer gebracht (om met een schone lei te beginnen). Daaruit blijkt dat de auto zo veel mankementen heeft die ook tijdens de keuring gezien hadden kunnen worden. Conclusie? Factuur van €1500+ Aan reparatiekosten.

De enige reden om zo’n check te laten doen is om dit soort dingen te voorkomen, maar zo blijkt dat het alsnog een wassen neus is.

Pieter Romme

Wierden

Goede uitleg tijdens de keuring en een keuringsrapport dat doorslaggevend was voor de uiteindelijke keuze.

Prima en snel geholpen. Dichtstbijzijnde keuringsstation bleek gesloten, maar telefonisch werd direct een alternatief geboden.
Uitgebreide en professionele keuring was daar direct beschikbaar. Goede uitleg tijdens de keuring en een keuringsrapport dat doorslaggevend was voor de uiteindelijke keuze.

Rick Feenstra

Sint Nicolaasga

Goede samenwerking met dit bedrijf!

Goede samenwerking met dit bedrijf!

Thijmen

Als ik een andere occasion ga kopen zou ik zonder twijfel hier weer een afspraak maken.

Zeer kundig bedrijf. Ik had gebeld met een paar vragen, de telefoon werd direct opgenomen en de vraag was snel verholpen. Vervolgens binnen een halfuur een mail gehad waar ik terecht kon. De mensen bij de desbetreffende garage controleren vakkundig de auto, ik kreeg een mooi rapport en advies mee. Als ik een andere occasion ga kopen zou ik zonder twijfel hier weer een afspraak maken.

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Keuring van alle merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×