Auto keuring

Als je een auto koopt, kun je jezelf afvragen of deze wel écht zo goed is als dat hij lijkt. Er zijn namelijk talloze aankooprisico’s mogelijk.

Laat daarom altijd een aankoopkeuring doen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan! Met onze aankoopkeuring wordt de auto op de belangrijkste punten gecontroleerd. Hoge reparatiekosten worden hiermee voorkomen zodat jij met een veilig gevoel de weg op kunt.

Na het maken van een afspraak, kun je snel terecht bij één van onze 500+ keuringsstations (BOVAG). Dankzij het keuringsrapport maak je eenvoudig de beslissing.

Keuringsrapport auto

Aanschaf auto

Een betrouwbare auto die jou van A naar B brengt zonder verrassingen onderweg? Als je een auto gaat aanschaffen wil je uiteraard dat die technisch in goede staat is. Als ‘leek’ is dat vaak erg moeilijk te beoordelen. Met een onafhankelijke aankoopkeuring kom je erachter of de auto die je wilt kopen technisch in orde is. De expert bespreekt de resultaten met je, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Plan je aankoopkeuring

Wat kost een aankoopkeuring auto?

Een aankoopkeuring auto kost slechts € 149. Na afloop ontvang je naast het keuringsrapport, ook persoonlijk advies door een onafhankelijke expert. Hiermee voorkom je een miskoop en weet je precies hoe de staat van jouw toekomstige auto is. Maak direct een afspraak voor jouw onafhankelijke aankoopkeuring.

Plan je aankoopkeuring

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×