Bij Occasionkeuring Nederland hanteren we supersnelle service! Nu aanvragen is morgen keuren.

Een aankoopkeuring duurt gemiddeld 45 minuten. Hierdoor kun je altijd wachten op de keuring.

Na afloop van de aankoopkeuring ontvang je het officiële keuringsrapport.

De Compact Occasionkeuring kost 149 euro. De All-in Occasionkeuring kost 179 euro.

De Compact Occasionkeuring kost 169 euro. De All-in Occasionkeuring kost 199 euro.

De Compact Occasionkeuring kost 199 euro. De All-in Occasionkeuring kost 229 euro.

Occasionkeuring Nederland komt niet op locatie. Wij keuren op onafhankelijk terrein. Je rijdt dus zelf met het voertuig naar een van onze 500+ keuringsstations.

Je hoeft niet meer dan 15 minuten te rijden om bij het keuringsstation te zijn.

Je ontvangt binnen 30 minuten per e-mail van ons de locatie van het keuringsstation.

Na afloop van de aankoopkeuring ontvang je direct het officiële keuringsrapport.

Bekijk hier het keuringsrapport.

Bekijk hier het keuringsrapport.

Bekijk hier het keuringsrapport.

Bekijk hier het EV keuringsrapport dat speciaal ontwikkeld is voor 100% elektrische auto’s.

Bij de All-in Occasionkeuring wordt de auto ook ‘uitgelezen’. Problemen in de elektronische componenten worden gedetecteerd. Alle storingen worden vervolgens vastgelegd in ons keuringsrapport.

De All-in Occasionkeuring is de meest gekozen aankoopkeuring. Auto’s vanaf bouwjaar 2004 raden wij aan om voor de All-in Occasionkeuring te kiezen in verband met de elektronica.

De Compact Occasionkeuring kost 199 euro. De All-in Occasionkeuring kost 229 euro. Spoedaanvraag voor de volgende dag? Dan komt er 20 euro bij.

Wij voeren zelf geen vochtmeting uit. Liever toch een aankoopkeuring mét vochtmeting? Hiervoor werken wij samen met een externe partij. Stuur ons een Whatsappje naar 085 064 5595 dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Je kunt de aankoopkeuring door heel Nederland laten uitvoeren. Wij hebben meer dan 500+ gecertificeerde keuringsstations door heel Nederland en in iedere gemeente hebben we meerdere partners. Hierdoor is er altijd binnen 15 minuten rijden een keuringsstation tot je beschikking.

De auto wordt alleen maar gekeurd door onafhankelijke gecertificeerde keuringsstations, waaronder BOVAG. Deze keuringsstations vertegenwoordigen dezelfde waarden en kwaliteit.

Wanneer je kiest voor de All-in Occasionkeuring ontvang je van ons een vrijblijvend aanbod voor garantie. Bij dit aanbod heb je de keuze tussen 6 maanden en 12 maanden garantie.

De Autotrust garantie die door ons wordt aangeboden is af te sluiten op de meeste auto’s met een kilometerstand tot 200.000 kilometer en tot 12 jaar. In sommige gevallen krijg je geen aanbod. Bijvoorbeeld wanneer de auto teveel vermogen heeft of in een hoog risico categorie valt. Heb je hier vragen over, neem contact op met Autotrust.

Na het aanvragen van de All-in Occasionkeuring ontvang je een mail met daarin alle informatie. Via deze mail is de garantie eenvoudig en snel online aan te vragen.

Met onze flexibele annulering (+ €7,50) kun je de afspraak eenvoudig annuleren tot 24 uur voor de afspraak, en een voucher van het volledige bedrag bij annulering binnen 24 uur.

Annuleren kan eenvoudig via de factuurmail die je van ons hebt ontvangen.

Stuur ons een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar: info@okn.nl. We helpen je graag!

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×