Camperkeuring

Als je een camper koopt, kun je jezelf afvragen of de camper wel écht zo goed is als dat hij lijkt. Er zijn namelijk talloze aankooprisico’s mogelijk.

Laat daarom vooraf altijd een aankoopkeuring doen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan! Met onze aankoopkeuring wordt de camper op de belangrijkste punten gecontroleerd. De aankoopkeuring neemt de onzekerheid weg die komt kijken bij het kopen van een camper. Hoge reparatiekosten worden hiermee voorkomen zodat jij met een veilig gevoel de weg op kunt.

Na het maken van een afspraak, kun je snel terecht bij één van onze 500+ keuringsstations (BOVAG). Dankzij het keuringsrapport maak je eenvoudig de beslissing.

Keuringsrapport camper

Aanschaf camper

Heerlijk genieten van de vrijheid in je eigen camper. Klinkt goed, maar het aanbod aan tweedehands campers is tegenwoordig enorm. Als je een camper gaat aanschaffen, wil je uiteraard dat die technisch in goede staat is. Als ‘leek’ is dat vaak erg moeilijk te beoordelen. Met een onafhankelijke aankoopkeuring camper kom je erachter of de camper die je wilt kopen technisch in orde is. De expert bespreekt de resultaten met je, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Plan je aankoopkeuring

Wat kost een aankoopkeuring camper?

Een aankoopkeuring camper kost slechts € 199. Na afloop ontvang je naast het keuringsrapport, ook persoonlijk advies door een onafhankelijke expert. Hiermee voorkom je een miskoop en weet je precies hoe de staat van jouw toekomstige camper is. Maak direct een afspraak voor jouw onafhankelijke aankoopkeuring.

Plan je aankoopkeuring

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×