Geen wachttijden

Service in héél Nederland

Strikt BOVAG

Geen wachttijden

Service in héél Nederland

Strikt BOVAG

Bekijk video hoe Mieke veilig haar auto koopt

Bekijk video hoe Mieke veilig haar auto koopt.

Koop veilig je tweedehandsauto 
Bekijk in de video hoe Mieke een occasion mét zekerheid kon kopen en een betere onderhandelingspositie kreeg bij de verkoper. Sta jij op het punt om een tweedehands auto te kopen, maar heb je twijfels? Neem dan geen onnodig risico en kies voor zekerheid.

Bekijk hier de video hoe Mieke veilig haar auto koopt:

Lees ook: Gratis tips om een miskoop te voorkomen

Lees hier het verhaal van Mieke

‘Mijn naam is Mieke en ik heb met zekerheid een tweedehands auto gekocht. Ik was opzoek naar een tweedehandsauto om naar mijn werk te kunnen rijden. Toch zat het mij niet lekker om een auto te kopen via een wildvreemde via Marktplaats. Zelf heb ik helemaal geen verstand van auto’s, dus een auto kopen voor mij is ook echt een gok. Via internet kwam ik uit bij Occasionkeuring Nederland. Na overleg met de verkoper heb ik een afspraak ingepland op de website en ik kon direct terecht bij de dichtstbijzijnde Bovag-garage. Ik wilde zekerheid dat ik een goede auto kocht. Na een half uur had de monteur de auto nagekeken en kreeg ik het keuringsrapport in handen. Er waren een paar aandachtspuntjes, maar niet noemenswaardig. Ze hebben echter wel mijn onderhandelingspositie sterker gemaakt. Ik heb de auto met een gerust hart gekocht en de keuring heeft zichzelf terugbetaald. Voorkom een miskoop en kies voor zekerheid.”

Plan vandaag nog een aankoopkeuring

Koop veilig een auto met Occasionkeuring Nederland 💙

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×