Aankoopkeuring Tweedehandsauto

Kies voor een aankoopkeuring en voorkom een miskoop.

Wat is een aankoopkeuring?

Een aankoopkeuring is een uitgebreide keuring van een tweedehandsauto. Als je een tweedehandsauto koopt, kun je jezelf afvragen of de auto wel écht zo goed is als dat hij lijkt. Er zijn talloze aankooprisico’s mogelijk die niet met het blote oog te zien zijn, maar die door een expert moeten worden vastgesteld. Met de keuring van Occasionkeuring Nederland wordt de auto op meer dan 50 belangrijke punten gecontroleerd en krijg je na afloop een officieel keuringsrapport. Op basis van dit rapport kun jij jouw beslissing baseren en de auto al dan niet aanschaffen.

Waarom een aankoopkeuring?

Een aankoopkeuring neemt de onzekerheid weg die komt kijken bij het kopen van een tweedehandsauto. Het is een erg uitgebreide keuring waarbij essentiële punten worden gecontroleerd zodat hoge reparatiekosten in de toekomst kunnen worden voorkomen en jij met een veilig gevoel de weg op kunt.  Na het maken van een afspraak, kun je snel terecht bij een van onze aangesloten BOVAG-garages in de buurt. Zo heb jij snel een officieel keuringsrapport in handen waarmee je jouw beslissing kunt maken.

Wat kost een keuring?

Een aankoopkeuring bij Occasionkeuring Nederland kost slechts € 149,-. Na afloop ontvang je naast het keuringsrapport, ook persoonlijk advies door een onafhankelijke auto-expert. Hiermee voorkom je een miskoop en weet je precies hoe de staat van jouw toekomstige auto is.

K. van Dooren: “De prijs voor de keuring was daarmee dik en dubbel terugverdiend. Wij zijn zeer tevreden met deze service!”

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk onze video.

 

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×