Hoe dan?

Neem geen onnodig risico en laat te allen tijde een aankoopkeuring uitvoeren. Onze keuring verdient zichzelf altijd terug, zowel wanneer je de auto koopt als wanneer je de auto niet koopt. Benieuwd hoe? Bekijk hieronder!

Auto gekochtAuto niet gekocht

Positief
aankoopadvies

  • ZEKERHEID: de monteur heeft de auto gecontroleerd en constateert dat de auto in goede staat verkeert. Je kunt met een gerust hart de weg op.
  • 100% TRANSPARANTIE: je ontvangt het officiële rapport. Hierop zijn alle keuringspunten terug te vinden, ook de aandachtspunten voor in de toekomst; dus geen vervelende verrassingen.
  • STERKE ONDERHANDELINGSPOSITIE: dankzij het rapport ontvang je onderbouwde argumenten om tot een eerlijkere prijs/kwaliteitverhouding te komen met de verkoper. Concreet kan dit dus resulteren in korting op de vraagprijs.

Negatief
aankoopadvies

  • MISKOOP VOORKOMEN: Onze monteur heeft de auto gecontroleerd en adviseert om de auto niet te kopen. Je bespaart jezelf hiermee aanschafprijs voor een auto dat een kat in de zak blijkt te zijn.
  • ONVOORZIENE REPARATIEKOSTEN: Dankzij de aankoopkeuring ontsnap je aan hoge reparatiekosten die kunnen oplopen tot in de duizenden euro’s! Voorkom verborgen gebreken die zonder professionele gereedschappen als een hefbrug niet zijn op te merken.
  • ONTVANG OFFICIEEL KEURINGSRAPPORT: Hierop zijn alle keuringspunten te zien, ook de afkeurpunten met een overzicht van de totale reparatiekosten.
Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×