Geen wachttijden

Service in héél Nederland

Strikt BOVAG

Geen wachttijden

Service in héél Nederland

Strikt BOVAG

Over Occasionkeuring Nederland

Occasionkeuring Nederland is een geheel nieuw en klantvriendelijk concept dat voor jou klaarstaat bij het aanschaffen van een tweedehandsauto. Het is een onafhankelijk keuringsplatform dat de autokoper de hand wil reiken. Wij hebben als doel om de onzekerheid die komt kijken bij het kopen van een tweedehandsauto weg te nemen.

Aankooprisico’s

Veel mensen herkennen dat gevoel van twijfel wanneer ze op het punt staan om een tweedehandsauto te kopen. Net voordat je de hand wil schudden van de verkoper, vraag je je af: ‘’Is de auto wel écht zo goed als dat hij lijkt?’’ Er zijn namelijk talloze aankooprisico’s mogelijk, denk hierbij aan: technische gebreken, schadeverleden, teruggedraaide kilometerstand en nog veel meer. Deze aankooprisico’s kunnen als gevolg hebben dat je noodgedwongen voor torenhoge reparatiekosten komt te staan. Om dit te voorkomen, staat Occasionkeuring Nederland voor jou klaar.

Waarom Occasionkeuring Nederland?

Wat nou als je nét voor de aankoop van je toekomstige auto, een onafhankelijke auto-expert aan je zij hebt staan die je een eerlijk en professioneel advies geeft over de staat van de auto? Dat maakt Occasionkeuring Nederland mogelijk én toegankelijk met een auto aankoopkeuring. Wij maken het namelijk eenvoudig voor je om voortaan altijd en overal over een expert te beschikken, zonder dat je van tevoren een afspraak hoeft te maken. De koper heeft de mogelijkheid om de afspraak pas te maken wanneer hij of zij bij de auto is.

Gemak, snelheid en strikt BOVAG

Daarbij staat gemak en snelheid bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat je meteen bij een garage terecht kunt, en dat er altijd binnen een straal van een paar kilometer een garage tot je beschikking is. Alle partners van Occasionkeuring Nederland bestaan daarom strikt uit BOVAG-garages, die gesitueerd zijn in heel Nederland. Iedere stad is voorzien van meerdere partners, waardoor we de wachttijden laag houden en toch professionele en erkende experts kunnen garanderen.

Onze partners controleren de auto uitvoerig en na afloop word je voorzien van een officieel keuringsrapport met daarbij persoonlijk advies. Met Occasionkeuring Nederland kies je dus bewust om onverwachte kosten te vermijden wat leidt tot een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding van de auto.
Een transparante transactie is tenslotte voor zowel de koper als de verkoper een stuk prettiger.

Kies voor zekerheid

Een professionele keuring
al vanaf € 119,-

Sta je op het punt om een tweedehands auto te kopen? Loop geen onnodig risico en kies voor zekerheid.

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Keuring van alle merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×