Nooit meer een dure miskoop. Nooit meer duizenden euro’s voor een auto betalen die helemaal niet goed blijkt te zijn. Met het revolutionaire concept van Occasionkeuring Nederland weet je precies wat voor tweedehands auto je in huis haalt. Snel, eenvoudig en met 100% zekerheid.

Weg zijn de dagen dat je een familielid of vriend met een beetje verstand van auto’s moest vragen om mee te kijken naar een tweedehands auto. Weg is de tijd dat je de verkoper moest geloven dat de auto helemaal in orde was. Te vaak en te lang hebben mensen een dure auto gekocht wat achteraf een kat in de zak blijkt te zijn, met nog eens duizenden euro’s aan reparaties als gevolg.

Maar al die dure miskopen zijn nu voorgoed verleden tijd. Dankzij ons compleet nieuw concept is de verlossing nabij. Het kopen van een nieuwe auto is nog nooit zo goedkoop en eenvoudig geweest—zelfs als je geen verstand van auto’s hebt.

Hoe het werkt?

Het maakt niet uit waar in Nederland je een auto gaat bezichtigen. Dankzij ons uniek netwerk aan experts is er altijd een aangesloten BOVAG-garage bij jou in de buurt. Met één druk op de knop brengen wij jou in contact met een professional die direct met jou naar de auto meekijkt. Snel en eenvoudig. Dát is de kracht van ons unieke platform. Als enige partij in Nederland weten wij de beste garages bij jou in de buurt die dag in en dag uit de beste service leveren. Zij checken de auto, terwijl wij zorgen voor jouw optimale gebruikservaring. Allebei met een oog voor detail.

Het enige wat jij hoeft te doen is ons vertellen waar en wanneer jij een auto gaat bekijken. Wij regelen de rest. We koppelen je aan onze dichtstbijzijnde BOVAG-partner, waar jij tijdens het proefritje direct met de auto terecht kan. De monteur checkt direct of de auto van top tot teen in orde is. Zo weet jij nog vóór het kopen van de auto wat voor auto je in huis haalt.

Lees meer Partners

De keuring verdient zich altijd terug

De keuring kost €119,- euro, maar dat bedrag betaalt zich direct terug. Hoezo? Je krijgt na de keuring van de monteur een handig overzicht met reparaties die aan de auto nodig zijn. Is dat overzicht leeg, dan kan je met 100% zekerheid de auto kopen. Zijn er wel reparaties nodig, dan bespaar je jezelf een enorme miskoop. In plaats van duizenden euro’s voor de auto én de reparaties, heb je slechts 119,- euro betaald. Een geweldige investering!

Occasionkeuring Nederland biedt jou 100% zekerheid bij het kopen van een tweedehands auto. Plan vandaag nog een keuring via onze website en dan zorgen wij er voor dat jij zorgeloos met een nieuwe auto de weg op kan.

 

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×