Maatregelen in verband met coronavirus

Wij zijn als Occasionkeuring Nederland evengoed beschikbaar en je kunt nog steeds een aankoopkeuring inplannen via onze website. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM. De gezondheid van onze bezoekers, klanten en ons medewerkers staan vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij als Occasionkeuring Nederland hebben de volgende maatregelen getroffen voor onze klanten die een aankoopkeuring laten uitvoeren in de komende periode:

  • Wij verzoeken je tijdens de aankoopkeuring van je auto, bedrijfswagen of camper niet binnen het pand te wachten. Zodra de keuring is afgerond komt de monteur je halen.
  • Wij verzoeken om de auto, bedrijfswagen of camper leeg (geen zakdoekjes, papiertjes enzovoort) en wel schoon aan te bieden voordat de aankoopkeuring wordt uitgevoerd.
  • Wij zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten jouw toekomstige auto, bedrijfswagen of camper. Na elk contact met jouw voertuig wassen de monteurs hun handen.
  • Hoest je of ben je verkouden? Dan verzoeken wij je om ons te bellen en verdere afspraken met ons te maken om bijvoorbeeld de afspraak te verzetten.
  • Je bent van harte welkom bij al onze partners, zij zullen je echter geen hand geven en zullen gepaste afstand bewaren.

Tot slot wensen wij iedereen een goede gezondheid toe!

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×