Aankoopkeuring auto op locatie

Waarschijnlijk herken je dat gevoel van twijfel wanneer je op het punt staat om een tweedehands auto te kopen. Dan is het verstandig om vóór de koop een aankoopkeuring te laten uitvoeren door een onafhankelijke expert. Neem geen onnodig risico en voorkom eenvoudig een miskoop met een aankoopkeuring auto op locatie van Occasionkeuring Nederland.

Je wil geen onaangename verrassingen óf dure reparatie kosten achteraf, zoals:
x verborgen gebreken
x schadeverleden
x teruggedraaide kilometerstand
x distributieriem die niet is vervangen en nog veel meer.

 

Aankoopkeuring auto op locatie

Met meer dan 500 Bovag-partners door heel Nederland, hebben wij altijd een keuringsstation bij jouw locatie. Je rijdt met de auto naar ons keuringsstation bij jou in de buurt, daar waar de monteur al op jou staat te wachten. Tijdens de aankoopkeuring wordt de auto op méér dan 50 cruciale punten nagekeken. Na de keuring ontvang je een officieel keuringsrapport met alle te verwachten reparatiekosten én een persoonlijk advies om de auto wel of niet te kopen. De keuring verdient zich altijd terug. Laat daarom áltijd een occasionkeuring uitvoeren.

geen wachttijden

service in héél Nederland

strikt Bovag garages

doelgerichte keuring

Voor slechts €149,- weet je wat je (niet) koopt. Laat ons weten waar en wanneer je de auto gaat bezichtigen en wij regelen de rest.  Méér dan 1000 autokopers gingen je voor en kozen voor een aankoopkeuring auto op locatie bij Occasionkeuring Nederland.

Hoe werkt het? Heel simpel!

aankoopkeuring-auto-op-locatie

 

Koop veilig je auto met Occasionkeuring Nederland

Aankoopkeuring plannen

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×