Partners

Alle bedrijven waar Occasionkeuring Nederland mee samenwerkt zijn BOVAG-aangesloten. Dit wilt zeggen dat je verzekerd bent van service met kwaliteit. Iedere stad is voorzien van meerdere partners, waardoor we de wachttijden laag houden. De monteurs die de keuring uitvoeren zijn professionele vakmensen die hun handen uit de mouwen steken om je te voorzien van het beste advies. Mocht je nog andere specifieke vragen hebben over je toekomstige auto? Dan kun je deze uiteraard ook stellen tijdens het moment van keuren.

Zodra je de keuring hebt ingepland via onze website, ontvang je binnen 15 minuten een bevestiging van de afspraak. Hierin staat het bedrijf vermeld die voor je klaarstaat om de keuring te gaan uitvoeren met daarin de desbetreffende adresgegevens.

Beschikbaarheid partners:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag: alleen dan op afspraak

Partner worden? Meld je nu aan!

Vragen? Of wil je graag partner worden van Occasionkeuring Nederland in jouw eigen regio? Stuur ons dan een e-mail of neem contact op via het contactformulier.

info@occasionkeuringnederland.nl

Keuring van alle merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×