Partners

Service met kwaliteit

Alle partners waar Occasionkeuring Nederland mee samenwerkt zijn BOVAG-aangesloten. BOVAG is een ijzersterk merk met een hoge naamsbekendheid en een betrouwbaar imago. Dit wil zeggen dat je verzekerd bent van service met kwaliteit.

Wij garanderen lage wachttijden door het hebben van méér dan 500 partners verspreid door heel Nederland. De monteurs die de keuring uitvoeren zijn professionele vakmensen die hun handen uit de mouwen steken om je te voorzien van het beste advies. Mocht je nog andere specifieke vragen hebben over je toekomstige auto? Dan kun je deze uiteraard ook stellen tijdens het moment van keuren.

Zodra je de keuring hebt ingepland via onze website, ontvang je binnen 30 minuten een bevestiging van de afspraak. Hierin staat het bedrijf vermeld dat voor je klaarstaat om de keuring te gaan uitvoeren met daarin de desbetreffende adresgegevens.

Beschikbaarheid partners:

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag: alleen dan op afspraak

Partner worden? Meld je nu aan!

Vragen? Of wil je graag partner worden van Occasionkeuring Nederland in jouw eigen regio? Stuur ons dan een e-mail of neem contact op via het contactformulier.

info@okn.nl
Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×