Aankoopkeuring BMW 6-serie Cabriolet

Geregeld komen we ze tegen, leuke enthousiaste mensen die het gevoel hebben hun droomauto te hebben gevonden. Op het eerste gezicht is daar natuurlijk niets mis mee want dat is toch je doel van de zoektocht; een auto vinden die bij je past én waar je jezelf de komende jaren helemaal ‘happy’ in kunt voelen.

Echter, als je enthousiast bent zie je alles vaak door een andere (roze) bril, maar wees vooral alert. Mankementen aan een auto zie je vaak niet direct maar kunnen wel leiden tot grote kostenposten en zelfs een miskoop.

Lees ook: Nieuwe auto blijkt levensgevaarlijke miskoop

Nachtmerrie voorkomen door Occasionkeuring Nederland

Deze BMW 6-serie Cabriolet leek op het eerste gezicht misschien goed, maar dat bleek achteraf wel anders. Met een prijskaartje boven de €10.000 werd deze sportieve auto gekeurd door een van onze BOVAG-partners. Voordat de koper overging tot aankoop van de BMW, wilde hij voor de zekerheid nog een onafhankelijke partij de auto laten controleren.

Onze BOVAG-partner wist niet wat hij aantrof. Een waslijst aan gebreken kwam naar boven, met als klap op de vuurpijl; voorveren die gelast waren! De auto stond vol met water, daarnaast brandden de waarschuwingslampjes van de motor, traction control en ABS. 

Het advies van de keurmeester was daarom ook om de auto zéker niet te kopen.

De aankoopkeuring verdient zich altijd terug

Heb jij ook twijfels over je toekomstige auto? Doe dan een aankoopkeuring. Deze keuring kost €119,- euro, maar dat bedrag betaalt zich direct terug. Hoezo? Je krijgt na de keuring van de monteur een handig overzicht met reparaties die aan de auto nodig zijn. Is dat overzicht leeg, dan kan je met 100% zekerheid de auto kopen. Maar in geval van deze BMW 6-serie Cabriolet waren er wel degelijk reparaties nodig en dan bespaar je jezelf een enorme miskoop. In plaats van duizenden euro’s voor de auto én de reparaties, heb je slechts €119,- betaald. Een geweldige investering!

Occasionkeuring Nederland biedt jou 100% zekerheid bij het kopen van een tweedehands auto. Plan vandaag nog een keuring via onze website en dan zorgen wij ervoor dat jij zorgeloos met je droomauto de weg op kan.

Voorkom een miskoop, kies voor zekerheid!

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×