Wat een waanzinnig nieuws! Occasionkeuring Nederland is geselecteerd. Op 3 november 2021 zal, na drie succesvolle eerdere edities, voor de vierde keer de Weerterlandprijs uitgereikt worden aan een van de succesvolle, onderscheidende en ondernemende bedrijven die Nederweert en Weert rijk zijn. Dit jaar kunnen ook startende ondernemers een plek in de spotlight verdienen. Onder de naam “De Belofte van het Weerterland” wil de organisatie drie jonge ondernemers het podium bieden om zich aan de regio voor te stellen.

Belofte Weerterland

De ingeschreven kandidaten hebben na een goede voorbereiding de mogelijkheid gekregen hun bedrijf te pitchen. De pitches werden op 1 september gegeven in een bomvolle zaal van Hostellerie Munten aan leden van de Rotary Weert Land van Horne en de leden van de selectiecommissie. In de nazit was er volop ruimte voor nadere kennismaking en feedback.

Uiteindelijk kunnen er maar drie bedrijven doorgaan voor de pitch op woensdagavond 3 november in het Munttheater.

Meer weten over de feestelijke uitreiking van de Weerterlandprijs en de pitches van de Beloftes van het Weerterland? Ga naar Weerterlandprijs.nl. Kaartjes voor dit evenement zijn te krijgen via de website van het Munttheater.

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×