Eindelijk was het zover voor Occasionkeuring Nederland, ‘Belofte van het Weerterland‘. In een goed gevuld Munttheater werd op woensdag 4 november onder luid applaus de Weerterlandprijs voor beste ondernemers uit Nederweert en Weert uitgereikt. De prijs wordt tweejaarlijks georganiseerd om het lokale ondernemerschap een boost te geven. De Weerterlandprijs bestaat uit de ondernemersprijs en de Rabobank Verbindingsprijs. Hier is dit jaar de Weerterland Belofte gericht op jonge ondernemers aan toegevoegd. Het doel van MKB Limburg, de initiatiefnemer van deze prijs, is het in de schijnwerpers zetten van ondernemers uit het Weerterland en ze te verbinden en versterken.

 

Inspirerende theateravond rondom ondernemen

De presentatie van de feestelijke eindmanifestatie was in handen van Paul Hannen, lid van Rotary Weert Land van Horne. Inspirerende topondernemer Eric van Donselaar nam de bezoekers mee in zijn verhaal van enthousiaste starter tot succesvolle onderneming. Onder de noemer de Weerterland Belofte pakten drie jonge ondernemers; Maartje Coolen van psychobegeleiding en training, Caroline Smolenaers van Mooi permanent make up en Jimmy Greijmans van occasion keuring Nederland hun plek in de spotlights. Na afloop van de prijsuitreiking werd de avond feestelijk voortgezet in de Foyer.

 

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×