Wij van Occasionkeuring Nederland doen er alles aan om onze klanten te voorzien van het béste advies bij het kopen van een tweedehands auto. Hieronder is te lezen hoe een van onze klanten onze dienst ervaren heeft.

”Dinsdag 21 januari heb ik de auto naar garage van den Brand in Riel gebracht voor een aankoopkeuring. Ik was eerst een beetje terughoudend omdat de auto ook uit dezelfde omgeving kwam maar dat verdween al snel als sneeuw voor de zon. De monteur heeft de Volkswagen Transporter zeer uitgebreid en onpartijdig  onderzocht. De aankoopkeuring begon met een proefrit, waarbij ik mee ben gegaan samen met de monteur. Aan het einde van de keuring kwamen er een aantal minpuntjes naar voren. Deze minpunten heb ik weten toe te passen tijdens de onderhandeling met de verkoper. Dit heeft ervoor gezorgd dat de verkoper een fors bedrag van de vraagprijs heeft afgedaan om mij tegemoet te komen.

Ik ben daarom zeer enthousiast zowel over Occasionkeuring Nederland vanwege de vriendelijke telefonische contacten,  als over de garagehouder die zeker anderhalf uur bezig is geweest met de inspectie. De monteur heeft mij betrokken tijdens de keuring en goed uitleg gegeven over de positieve en negatieve aspecten van de auto. Het officiële keuringsrapport was uiteindelijk hét middel wat mij zekerheid gaf tijdens de aankoop. Kortom, GEWELDIGE ervaring!”

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×