Om jou nóg meer zekerheid te bieden bij het kopen van je tweedehands auto, gaan wij de samenwerking aan met Autotrust, marktleider in autogaranties. Hierdoor kunnen we je een aankoopkeuring bieden ínclusief garantie. Zo krijg je niet te maken met verrassingen in de toekomst en ga jij zorgeloos de weg op.


Aankoopkeuring inclusief autogarantie

Was je net zo blij met je kersverse aanwinst, sputtert de motor tegen of laat de verlichting het afweten. Het zal je maar gebeuren. Occasionkeuring Nederland en Autotrust laten niets aan het toeval over. Koop je bij een handelaar of een autobedrijf een tweedehands auto zonder garantie, dan kun je vanaf nu via Occasionkeuring Nederland een aankoopkeuring ínclusief autogarantie krijgen. Zo bieden we je niet alleen zekerheid tíjdens de aankoop van je auto, maar geven we je ook de mogelijkheid om deze zekerheid door te trekken tot maximaal 12 maanden ná je aankoop.

Online je claim melden

Faalt je auto, dan kun je eenvoudig online je claim melden en rekenen op een team van ervaren professionals en reparatie door vakkundige garages. Autotrust biedt Europese dekking en is goed bereikbaar voor vragen en advies. Dit alles tegen scherpe tarieven.


Oke, even concreet

Zonder aankoopkeuring is het niet mogelijk om als particulier rechtstreeks autogarantie af te nemen bij Autotrust. Wil je gebruikmaken van de garantie van Autotrust, dan kun je deze zelf eenvoudig en snel online afsluiten. Na aanvraag van een aankoopkeuring ontvang je een aanvullende e-mail met daarin een voorstel voor garantie ná afloop, voor zowel 6 maanden als 12 maanden, met daarin de keuze tussen Instap Garantie en Uitgebreide Garantie. De rest volgt vanzelf.

Door de samenwerking met Autotrust bieden we jou nóg meer zekerheid bij het kopen van je tweedehands auto. Zo maken we samen het kopen van een auto heel eenvoudig. Oftewel: kijken, keuren, kopen; en dat alles vanaf nu dus afgetopt met een autogarantie voor de toekomst.

Ben jij op zoek naar een zorgeloze rijervaring? Plan dan nu eenvoudig je afspraak.

 

Aankoopkeuring auto plannen

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×