Een eerbetoon aan de finalisten onafhankelijk autobedrijf van het jaar. In het bruisende jaar 2023 was op dinsdag 3 oktober het BOVAG-jaarcongres ‘Supercharge’ wederom een hoogtepunt voor de automotive-industrie. Drie uitzonderlijke kandidaten gingen voor de felbegeerde ‘BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar 2023’ titel.

Onder de drie genomineerden bevonden zich maar liefst twee van onze keuringsstations die verantwoordelijk zijn voor de aankoopkeuringen, namelijk: Autobedrijf Bouman uit Meeuwen en Auto Kuipers uit Zoetermeer. Wij zijn buitengewoon trots op deze prestatie en willen graag een diepgaande blik werpen op hun opmerkelijke inspanningen.

We doen er alles aan om samen met onze keuringsstations de béste kwaliteit aankoopkeuringen te leveren. Benieuwd naar hoe onze keuringsstations te werk gaan? Neem hieronder een kijkje in de keuken:

Autobedrijf Bouman – Uitblinkers in Meeuwen

Auto Kuipers – Betrouwbaarheid in Zoetermeer

Aankoopkeuring auto

Kopen zonder zorgen? Laat dan een aankoopkeuring uitvoeren bij een van onze 500+ keuringsstations (BOVAG) en weet wat je koopt.

Aankoopkeuring auto plannen

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×