Vasil

Nadat ik mijn huiswerk op internet had gedaan besloten om naar een auto te gaan kijken die in een advertentie heel interessant uitzag. Ik verwachtte voornamelijk informatie te verzamelen en de verschillen te ontdekken tussen het geadverteerde voertuig en het echte werk. Het was zaterdag eind november, het kostte me een trein en bus reis van 2:15 uur om bij de auto te komen.

Onverwacht zag de auto er echt goed uit en na de proefrit en het bespreken van prijs en aflevering met de verkoper was ik serieus geïnteresseerd. Desondanks was ik niet van plan de aankoop te doen zonder een volledig beeld van het voertuig te hebben, iets dat alleen een professional kan doen.
Contact opgenomen met occasionkeuringnederland waar Jimmy zijn best deed en meteen een keuring regelde. De inspectie onthulde enkele kleine kwesties en suggereerde enkele punten die de verkoper al had voorgesteld. De auto was uiteindelijk zo goed als hij eruit zag, dus ben de aankoop aangegaan.

De prijs is redelijk voor het werk en de tijd die ermee gemoeid is. Echter in mijn geval was het erg waardevol om op zo’n korte termijn en nog belangrijker op zaterdag te keuren. Een keuring biedt de nodige informatie die het beeld van een tweedehands auto compleet maakt. Ik raad deze service zeker aan.

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×