erik elzenaar-2019-11-13 15:24:28

Deze week 2x een aankoop keuring gedaan.
Allereerst heeft occasionkeuring.nl in beide gevallen zeer snel gereageerd op de keuringsverzoeken en met 2 prima keuringsbedrijven geregeld!

En wat kun je je vergissen in een auto. De 1e keuring gaf al snel aan forse mankementen aan. Zoals katalysator die echt flink was aangesmeerd om een lek te verbergen. Tevens was de koppeling tot op de draad versleten. Bij terugkomst bij de verkopende partij baalde deze enorm, omdat hij deze 2 zaken niet had opgemerkt.

De 2e keuring verliep een stuk beter, geen grote mankementen wel een aantal waardoor de auto niet door de APK zou komen. Echter de verkopende partij had ook al e.e.a. vermeld en alles zou worden opgelost. Bij terugkomst was de man blij met het rapport en ging ermee aan de slag, zodat de auto deze week nog kan worden afgeleverd. In beide gevallen gaat het om compacte auto’s on der de 2000,-€ wat natuurlijk sowieso al een risicoklasse is.

Kortom onze conclusie twijfel niet en laat altijd een aankoopkeuring doen!

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×