31 juli vond in de Weerter binnenstad de jaarlijkse braderie plaats. Het was een gezellig en druk bezocht evenement, waarbij Occasionkeuring Nederland kennis en informatie kon delen over aankoopkeuringen van tweedehands auto’s.

gokje wagen tweedehands auto    gokje wagen tweedehands auto

Een gokje wagen?

Een tweedehands auto kopen voelt vaak als een gokje wagen. Is de auto wel zo goed als dat hij lijkt? Je wilt namelijk na aanschaf van je auto geen ongewenste verrassingen.

De vele bezoekers op de braderie hebben kunnen ‘aftrappen’ bij de Occasionkeuring Nederland-stand. Ze mochten allemaal een gokje wagen, met 1x scoren maakte ze kans op een suprisebox met onder andere: een gratis aankoopkeuring t.w.v. €119,- en een mini Lamborghini. Wat wil je nog meer? Er werd massaal meegedaan, maar er kan natuurlijk maar 1 de winnaar zijn…

 

Winnaar suprisebox

En de winnaar is Semmy uit Weert. Hij heeft de susprisebox in ontvangst genomen met een smile van oor tot oor. Wij wensen je er veel plezier mee!

Winnaar Occasionkeuring Nederland

 

Sfeerimpressie

Benieuwd naar de sfeer op het evenement? Bekijk de aftermovie.
Bezoekers en deelnemers, bedankt en tot volgend jaar!

 

 

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×