Wij, van Occasionkeuring Nederland, hebben als doel om de onzekerheid die komt kijken bij het kopen van een tweedehands camper weg te nemen. Deze maand delen wij de ‘camper aankoopkeuring ervaring’ van Evy. Zij was op missie om de ideale camper te vinden voor haar reisavonturen. Hoe zij dit heeft aangepakt, dat lees je hier.

Evy Kuipers

” Een zoektocht naar het juiste busje duurde langer dan verwacht. Occasionkeuring heeft mij altijd geholpen wanneer ik vragen had over allerlei busjes die voorbij kwamen op Markplaats of Marketplace. De eerste aankoopkeuring was voor een Renault Master maar die was afgekeurd. Te veel gebreken kwamen aan het licht. Ik ben daarna met Jimmy in gesprek gegaan die mij alles uitgelegd heeft waarom die afgekeurd is en welke busjes vaak wel door de keuring komen en welke richting ik op zoek moet gaan!

Toen weer verder gezocht en uiteindelijk mijn oog laten vallen op een Volkswagen T4 uit 1995. Ik weer een aankoopkeuring ingepland en dit keer ontving ik gelukkig een positief aankoopadvies!  Wat een onwerkelijk gevoel mijn eigen busje waar ik zo hard voor gewerkt heb. ”

camper aankoopkeuring

 

Benieuwd of wij jou kunnen helpen? Plan dan eenvoudig je afspraak!

Camper aankoopkeuring plannen

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×