Waarom een kenteken check?

Waarom een kenteken check?

In Nederland is iedere tweedehands auto gekoppeld aan een kenteken. Aan de hand van het kenteken wordt er veel data bijgehouden, denk aan: informatie over het merk, model, bouwjaar, apk enzovoort. Natuurlijk waardevolle informatie als je een tweedehands auto wilt kopen.

Maar wat nou als je écht de staat van jouw toekomstige auto wilt weten?

Hiervoor kun je het allerbeste een Occasionkeuring laten uitvoeren. Een onafhankelijke monteur controleert jouw toekomstige auto op de allerbelangrijkste punten. Naast de informatie van een kentekencheck, geeft een Occasionkeuring ook informatie over:

Compact
Occasionkeuring

Nu voor slechts € 119,-

  • Controle kilometerstand
  • Controle onderhoudsboekjes
  • Proefrit monteur
  • Controle binnen-buiten zijde
  • Inspectie hefbrug
  • Inspectie schade
  • Persoonlijk aankoopadvies
  • Gegarandeerd de goedkoopste én snelste van Nederland
  • Diagnose check (uitlezen)
  • Algemeen overzicht storingen
Aanvragen

Waarom Occasionkeuring Nederland?

Occasionkeuring Nederland heeft een netwerk van onafhankelijke auto-experts die aan jouw zij staan om je een zo eerlijk en professioneel mogelijk advies te geven over de staat van de auto. Hierdoor weet je preciés wat je koopt en kom je niet meer voor onnodige verassingen te staan.

Gemak, snelheid en strikt BOVAG

Daarbij staat gemak en snelheid bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat je meteen bij een garage terecht kunt, en dat er altijd binnen een straal van een paar kilometer een garage tot je beschikking is. Alle partners van Occasionkeuring Nederland bestaan daarom strikt uit BOVAG-garages, die verspreid zijn door heel Nederland. Iedere stad is voorzien van meerdere partners, waardoor we de wachttijden laag houden en toch professionele en erkende experts kunnen garanderen.

Onze partners controleren de auto uitvoerig en na afloop word je voorzien van een officieel keuringsrapport met daarbij persoonlijk advies. Met Occasionkeuring Nederland kies je dus bewust om onverwachte kosten te vermijden wat leidt tot een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding van de auto.

Een transparante transactie is tenslotte voor zowel de koper als de verkoper een stuk prettiger.

 

Review Familie Stans

‘’ Ben er zeer tevreden over: het was binnen 24 uur geregeld en flexibiliteit gewaarborgd. De auto had inderdaad een aantal mankementen, maar bleek motor-technisch wel in goede staat. Met het rapport kunnen onderhandelen bij de verkoper, en voor onszelf een leidraad van wat de toekomstige reparatiekosten zijn. Zou dit iedereen aanraden, je weet wat je koopt voor een heel scherpe prijs. De after-sales tot slot vond ik ook erg netjes. ’’

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×