FAQ

Je kunt de Occasionkeuring door heel Nederland laten uitvoeren. In iedere gemeente hebben we meerdere keuringsstations. Hierdoor is er op slechts enkele minuten afstand altijd een garage tot je beschikking.

Bij Occasionkeuring Nederland hanteren we geen wachttijden. Directe service is wat je bij ons kunt verwachten. Dus sta je bij je toekomstige auto en wil je graag meer zekerheid? Maak een afspraak via onze website en je kunt meteen terecht bij ons dichtstbijzijnde keuringsstation.

Je hoeft niet meer dan 15 minuten te rijden om bij het desbetreffende keuringsstation te zijn. Wij streven ernaar om je zo snel en eenvoudig mogelijk te helpen tijdens de aankoop van je auto.

Je kunt de Occasionkeuring eenvoudig en snel inplannen via onze website. Klik op 'Plan nu je keuring' en start jouw aanvraag.

De Occasionkeuring kost slechts 119 euro. De Occasionkeuring bestaat uit een doelgerichte keuring waarbij de auto op meer dan vijftig essentiële punten wordt gecontroleerd. Na afloop ontvang je ook persoonlijk advies door een onafhankelijke auto-expert. Hiermee voorkom je dus een miskoop en weet je precies hoe de staat van jouw toekomstige auto is.

Alle merken en modellen zijn welkom voor een Occasionkeuring. Dit geldt ook voor importauto’s.

Ja, na afloop van de Occasionkeuring ontvang je het officiële keuringsrapport.

Een APK is een wettelijk verplichte keuring die gericht is op veiligheid en het milieu. Een APK geeft weinig inzicht over de technische staat waarin de auto verkeert. De Occasionkeuring is een veel uitgebreidere controle waarbij essentiële punten worden gecontroleerd om hierdoor hoge reparatiekosten in de toekomst te voorkomen.

De auto wordt alleen bij BOVAG-garages gepland en gekeurd. Alleen wanneer je de auto bij een BOVAG-garage koopt, kun je recht hebben op BOVAG-garantie. Bespreek dit altijd goed met de verkopende partij.

Ja, zowel de koper als de verkoper kan de Occasionkeuring laten uitvoeren. Door als verkoper de Occasionkeuring te laten uitvoeren kun je jouw auto met inzicht en zekerheid verkopen. De Occasionkeuring zorgt voor eerlijkheid en transparantie waardoor het automatisch ook een boost zal geven aan de verkoop.

Ja, met onze flexibele annulering (+ €7,50) kun je heel eenvoudig je afspraak tot 24 uur voordat de aankoopkeuring zal plaatsvinden annuleren. Mocht je de aankoopkeuring daarná nog willen annuleren kunnen we de kosten niet meer retourneren in verband met de planning van onze keuringsstations.

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×