Geen wachttijden

Service in héél Nederland

Strikt BOVAG

Geen wachttijden

Service in héél Nederland

Strikt BOVAG

Aankoopkeuring camper

Als je een camper koopt, kun je jezelf afvragen of de camper wel écht zo goed is als dat hij lijkt. Er zijn talloze aankooprisico’s mogelijk die met het blote oog niet te zien zijn. Laat daarom vooraf altijd een aankoopkeuring doen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Aanschaf camper
Heerlijk genieten van de vrijheid in je eigen camper. Klinkt goed, maar het aanbod aan tweedehands campers is tegenwoordig enorm. Als je een camper gaat aanschaffen, wil je uiteraard dat die technisch in goede staat is. Als ‘leek’ is dat vaak erg moeilijk te beoordelen. Met een onafhankelijke aankoopkeuring kom je erachter of de camper die je wilt kopen technisch in orde is. De expert bespreekt de resultaten met je, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Koop je camper bij een Bovag aangesloten bedrijf, dit geeft je meer zekerheden zoals duidelijke garantievoorwaarden en de mogelijkheid om terug te vallen op een geschillencommissie. Daarnaast heb je direct een adres waar je op terug kunt vallen voor eventuele reparaties.

Lees ook: Handige tips tweedehands camper kopen

Aankoopkeuring camper bij Occasionkeuring Nederland
Met onze aankoopkeuring wordt de camper op de belangrijkste punten gecontroleerd. De aankoopkeuring neemt de onzekerheid weg die komt kijken bij het kopen van een camper. Hoge reparatiekosten in de toekomst worden hiermee voorkomen zodat jij met een veilig gevoel de weg op kunt. Na het maken van een afspraak, kun je snel terecht bij een van onze aangesloten BOVAG-garages in de buurt. Zo heb jij snel een officieel keuringsrapport in handen waarmee je jouw beslissing kunt maken.

Lees meer: Aankoopkeuring voor campers

Wat kost een aankoopkeuring voor een camper bij Occasionkeuring Nederland?
Een aankoopkeuring voor een camper kost slechts €189. Na afloop ontvang je naast het keuringsrapport, ook persoonlijk advies door een onafhankelijke expert. Hiermee voorkom je een miskoop en weet je precies hoe de staat van jouw toekomstige camper is.

Plan camper aankoopkeuring

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Keuring van alle merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×