Aankoopkeuring auto Tilburg

Koop veilig je personenauto, bedrijfsauto of met camper met Occasionkeuring Nederland.

Aankoopkeuring plannen Aankoopkeuring plannen

Ga je een auto kopen in Tilburg?

Waarschijnlijk herken je dat gevoel van twijfel wanneer je op het punt staat om een tweedehands auto te kopen. Dan is het verstandig om vóór de koop een aankoopkeuring te laten uitvoeren door een onafhankelijke expert. Neem geen onnodig risico en voorkom eenvoudig een miskoop met Occasionkeuring Nederland.

Je wil geen onaangename verrassingen óf dure reparatie kosten achteraf, zoals: een distributieriem die vervangen moet worden, een onbekend schadeverleden, storingen en nog veel meer.

Aankoopkeuring auto Tilburg

Tijdens de aankoopkeuring wordt de auto op méér dan 50 cruciale punten nagekeken. Na de keuring ontvang je een officieel keuringsrapport (voorbeeld) met alle te verwachten reparatie kosten én een persoonlijk advies om de auto wel of niet te kopen.

  • Service in héél Nederland
  • Strikt BOVAG garages
  • Doelgerichte keuring

Voor slechts €149 weet je wat je (niet) koopt. Laat ons weten waar en wanneer je de auto gaat bezichtigen en wij regelen de rest.  Méér dan 1000 autokopers gingen je voor en lieten hun toekomstige auto keuren. Gebruik de kortingscode ‘ZONDERZORGEN’ en ontvang 5% korting.

LEES DE REVIEWS

Gemiddelde beoordeling 4,9/5,0 uit 500+ Google reviews.

review

Aankoopkeuring plannen Aankoopkeuring plannen

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×