Occasionkeuring Nederland is hét platform voor onafhankelijke aankoopkeuringen van personenauto's, bedrijfsauto's en campers.

Aankoopkeuring plannen Aankoopkeuring plannen

Droomauto gevonden in Eindhoven?

Dan wil je geen onverwachte (reparatie)kosten of verborgen gebreken. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in de technische staat van jouw toekomstige auto. Laat daarom vóór de koop een aankoopkeuring uitvoeren. Zo loop je geen onnodig risico en voorkom je eenvoudig een miskoop vanaf €149.

De kosten van een aankoopkeuring auto zijn snel terugverdiend:

  • Voorkom een miskoop
  • Voorkom hoge kosten aan onderhoud en herstel
  • Sterke onderhandelingspositie

Aankoopkeuring auto Eindhoven

Overleg met de verkoper dat je een keuring wil laten doen en stem samen een dag en tijdstip af. Je kan eenvoudig een afspraak maken via onze planmodule. Na het maken van een afspraak ben je direct aan de beurt bij een Bovag-garage in de buurt.

De garage ligt altijd binnen een straal van enkele kilometers van jouw locatie. De auto wordt grondig gecontroleerd op meer dan 50 belangrijke punten door een professionele en erkende auto-expert. Na de keuring ontvang je een keuringsrapport én persoonlijk advies (voorbeeld).


Lees de reviews

Gemiddelde beoordeling 4,9/5,0 uit 500+ Google reviews.

review

Aankoopkeuring plannen Aankoopkeuring plannen

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×