Geen wachttijden

Service in héél Nederland

Strikt BOVAG

Geen wachttijden

Service in héél Nederland

Strikt BOVAG

Onze werkwijze

Je hebt een tweedehandsauto op het oog die je graag wilt kopen maar je wilt natuurlijk wel weten of het je geld ook daadwerkelijk waard is. Onze experts zijn er om je te helpen daarachter te komen. Hoe het precies in zijn werk gaat? Heel eenvoudig!

Hoe het werkt?

Op het moment dat je een tweedehandsauto op het oog hebt en de overweging maakt om de auto te kopen, schakel je Occasionkeuring Nederland in voor slechts €119. Je vult eenvoudig je naam en locatie in en na het voltooien van de iDEAL-betaling, ontvangen al onze omliggende partners direct een melding. Binnen 30 minuten ontvang je per mail de afspraakbevestiging met daarin de adresgegevens van de dichtstbijzijnde garage die jou graag ontvangt voor de keuring. Je kunt direct met de auto naar de garage rijden waar de monteur op je staat te wachten. De auto wordt vervolgens grondig gecontroleerd op meer dan vijftig belangrijke punten.

De keuring bestaat uit vijf onderdelen:

  1. Voertuigdocumentatie
  2. Proefrit
  3. Onder de motorkap
  4. Hefbrug
  5. Schaderapport

Na afloop van de keuring ontvang je een officieel keuringsrapport met daarin de belangrijkste aandachtspunten. Ook word je door onze partners voorzien van persoonlijk en onafhankelijk advies waardoor je vervolgens een weloverwogen beslissing kunt maken. Op deze manier weet je zeker dat je geen tweedehandsauto met verborgen gebreken koopt. Binnen dertig minuten sta je weer buiten mét duidelijkheid.

Veilige transacties via IDEAL

Al onze transacties worden veilig via iDEAL afgehandeld

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×