Occassionkeuring Nederland scoort een 9.8 uit 10 op basis van 57 beoordelingen.
Beste FSSF 2019 1ste prijs
Word partner

Testimonial: Erik Elzenaar

Twijfel niet en laat altijd een aankoopkeuring doen bij Occasionkeuring Nederland!

”Deze week heb ik twee keer een aankoopkeuring gedaan. Allereerst heeft Occasionkeuring Nederland in beide gevallen zeer snel gereageerd op de keuringsverzoeken en met twee prima keuringsbedrijven geregeld!

En wat kun je je vergissen in een auto… Het ging om een Opel Agila maar de eerste aankoopkeuring gaf al snel aan forse mankementen te hebben. Zoals de katalysator die echt flink was aangesmeerd om een lek te verbergen. Tevens was de koppeling tot op de draad versleten. Bij terugkomst baalde de verkopende partij enorm, omdat hij deze twee zaken niet had opgemerkt. We hebben de auto uiteindelijk ook niet gekocht.

De tweede aankoopkeuring verliep een stuk beter! Ditmaal ging het om een Hyundai Atos. Er waren geen grote mankementen maar wel een aantal kleine waardoor de auto niet door de APK zou komen. Echter de verkopende partij had ook al het een en ander vermeld en alles zou worden opgelost. Bij terugkomst was de verkoper blij met het rapport en ging ermee aan de slag, zodat de auto deze week nog kan worden afgeleverd. In beide gevallen ging het om compacte auto’s onder de €2000, waarbij de aankooprisico’s al een stukje hoger liggen.

Kortom onze conclusie: twijfel niet en laat altijd een aankoopkeuring doen bij Occasionkeuring Nederland!”

Vragen?
Bezoek onze faq!

Hier lees je de veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Keuring van alle merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×