FAQ

1. Waar kan ik de Occasionkeuring laten uitvoeren?

Je kunt de Occasionkeuring door heel Nederland laten uitvoeren. In iedere stad hebben we meerdere partners zitten, waardoor de garage altijd slechts enkele minuten bij je vandaan is.

2. Wat zijn de wachttijden bij Occasionkeuring Nederland?

Bij Occasionkeuring Nederland hanteren we geen wachttijden. Directe service is wat je bij ons kunt verwachten. Dus sta je bij je toekomstige auto en wil je graag meer zekerheid? Maak een afspraak via onze website en je kunt meteen terecht bij onze dichtstbijzijnde partner.

3. Hoe ver moet ik ongeveer rijden nadat ik een afspraak heb gemaakt?

Je hoeft niet meer dan tien minuten te rijden om bij de desbetreffende garage te zijn. Wij streven ernaar om je zo snel en eenvoudig mogelijk te helpen tijdens de aankoop van je auto.

4. Hoe maak ik een afspraak voor de Occasionkeuring?

Je kunt de Occasionkeuring direct inplannen via onze website. Toch liever telefonisch een afspraak maken? Ook dat kan! Via ‘Contact’ kun je direct bellen naar de klantenservice van Occasionkeuring Nederland.

5. Wat kost de Occasionkeuring?

De Occasionkeuring kost slechts 89 euro. De Occasionkeuring bestaat uit een doelgerichte keuring waarbij de auto op meer dan vijftig essentiële punten wordt gecontroleerd. Na afloop ontvang je ook persoonlijk advies door een onafhankelijke auto-expert. Hiermee voorkom je dus een miskoop en weet je precies hoe de staat van jouw toekomstige auto is.

6. Zijn op alle merken en type auto’s een Occasionkeuring mogelijk?

Alle merken en modellen zijn welkom voor een Occasionkeuring. Dit geldt ook voor importauto’s.

7. Krijg ik een keuringsrapport mee?

Ja, na afloop van de Occasionkeuring ontvang je het officiële keuringsrapport.

8. Wat is het verschil tussen een Occasionkeuring en een APK?

Een APK is een wettelijk verplichte keuring die gericht is op veiligheid en het milieu. Een APK geeft weinig inzicht over de technische staat waarin de auto verkeert. De Occasionkeuring is een veel uitgebreidere controle waarbij essentiële punten worden gecontroleerd om hierdoor hoge reparatiekosten in de toekomst te voorkomen.

9. Kan ik als verkoper een aankoopkeuring laten uitvoeren?

Ja, zowel de koper als de verkoper kan de Occasionkeuring laten uitvoeren. Door als verkoper de Occasionkeuring te laten uitvoeren kun je jouw auto met inzicht en zekerheid verkopen. De Occasionkeuring zorgt voor eerlijkheid en transparantie waardoor het automatisch ook een boost zal geven aan de verkoop.

10. Kan ik een afspraak nog annuleren nadat ik al heb betaald?

Ja, je kunt heel eenvoudig en kosteloos je afspraak tot 24 uur voordat de keuring zal plaatsvinden annuleren. Het volledige bedrag zal dezelfde dag nog worden teruggestort. Mocht je de keuring daarná nog willen annuleren kunnen we de kosten niet meer retourneren in verband met de planning van onze partners.

Vragen? Bezoek onze faq!

Hier lees je de meest gestelde vragen van onze gebruikers.

Keuring van alle merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×